2012. január 24., kedd

Lonely Planet USA Miami útikönyv angol - Jelenlegi ára: 4 190 Ft -

 
Postázási díjak a "Szállítási és garanciális feltételek" fülön, személyes átvétellel kapcsolatos információk az ismerj+ oldalon: klikk ide  !  
 
Több könyv vásárlása esetén jelentős kedvezmények, kérlek kérdezz, szívesen adok ajánlatot. Bármilyen angol nyelvű könyvvel kapcsolatban szívesen segítek, kedvező árú, hibátlan állapotú használt könyvek beszerzését is vállalom.
 
 
A Lonely Planet útikönyvek évtizedek óta a világot ÖNÁLLÓAN felfedezni vágyó utazók bibliájának számítanak. A könyvek csak nagyon kevés képet tartalmaznak, értékük a rengeteg, folyamatosan frissített információban rejlik amelyek segítségével a Föld legeldugottabb helyein is biztosan el tudunk igazodni a helyi közlekedés (helyi és helyközi buszok, vonatok, pályaudvarok, viteldíjak), szállások (helytől függően akár már 5-6 dollártól), étkezési lehetőségek (ételek, éttermek, árak), szokások és kultúrák világában. A Lonely Planet könyvek elsősorban az eldugottabb helyeken, a tömegturizmus által kevésbé látogatott országokban használhatók, ahol nem könnyű elboldogulni a helyi forgatagban és szinte vadászni kell szállásra, közlekedési eszközre és étkezési lehetőségre. Természetesen tökéletesen használhatók az ismert és népszerű turisztikai célpontok esetében is.
 
 
5th Edition / September 2008
ISBN:   9781741046984
256 pp  / 16 pp colour
Next edition due: September 2012
Alligators cruise the swamps as impossibly sexy people sun themselves on beaches that smell of lotion and lust and a Latino soundtrack pulses. Hot, humid and possessed of a higher eccentric count per capita than anywhere else in the US, South Florida sizzles.
    * Handy pull-out map
    * Dedicated full-color chapter on Art Deco Miami
    * Interviews with locals shed new light on the city
    * Exhaustive (and exhausting! ) nightlife overview
    * Miami hotels and hostels for rest and recuperation
 
Állapot: új. Angol nyelvű.


Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 00:17
. Lonely Planet USA Miami útikönyv angol - Jelenlegi ára: 4 190 Ft

Fontos